Aap bij de thee
Koen onze speciale vriend Contacteer de aapjes bij de thee Blogspot - Uw dagelikse poep Onze overige producten Onze boeken die u doen huilen Wie zijn de aapjes bij de thee? Aap bij de thee updates Koen onze speciale vriend Contacteer de aapjes bij de thee Blogspot - Uw dagelikse poep Onze overige producten Onze boeken die u doen huilen Wie zijn de aapjes bij de thee? Aap bij de thee updates


Aap bij de thee

Kennis making
laat ons vriendjes worden

Wie zijn de aapjes bij de thee eigenlijk?
Er zijn er twee die samen een vurige passie hebben voor
het maken van onzinnige dingen.

Drol in een hoekjeJanna

Zwetend zit ik hier. Zweet van mijn voorhoofd, zweet van mijn rug. Zweet van onder mijn oksels. Het stinkt. Dat zijn feiten. Wat stinkt er nog meer? Poezen die net op de kattenbak hebben zitten kakken. Hels is het als het schoongemaakt moet worden.

Drol in een hoekjeYolin

Ik heb nog oud voer over en welligt zit er ondertussen al schimmel op. Ik denk dat ik het maar eet. Echte mannen zijn niet bang voor diaree. Echte mannen scheren ook hun benen. Maar wat ik me toch nog steeds af vraag is, wat is het evolutionair nut van een baard en een snor?© Aap bij de thee 2010 All right reserved. No material may be used or taken without written permission.